KIM SNIJDERS

SUNSHINE MIXED WITH A LITTLE HURRICANE

Ik zie 't wel.

Mijn laatste bericht is van februari ’16. Dat is ook de maand dat ik begon bij een geweldig stagebedrijf. Waar ik tot op heden nog steeds stage loop. Ja, ik weet het. Een wonder. Na een aantal mislukte stages en een geweldig irritant sollicitatiegesprek kwam ik bij een fotografe in Hardenberg terecht. Long story short; ik baal ervan om hier straks weg te gaan. Qua persoonlijke ontwikkeling ben ik hier zo vooruit gegaan. Dat is gewoon niet echt te beschrijven in woorden. Nog nooit eerder heb ik me op deze manier welkom gevoeld en voel ik me oprecht veilig in de omgeving waar ik toch veel tijd doorbreng. Dat is natuurlijk niet alleen te danken aan mijn stagebegeleidster maar ook aan de rest van de mensen om haar heen.

Ik ben nooit echt van de dates geweest. Mensen die me kennen weten m’n verhaal wel. Meestal wanneer ik een leuk iemand tegen kwam sprak ik daar een paar keer mee totdat diegene begon over een eventuele date. Bij het woord date gingen alle alarmbellen af en ging ik op slot. Tot ik hem tegen kwam. Tot een zeker iemand me vroeg wat ik te verliezen had. Ja. Helemaal niets natuurlijk. Dus ik ging met mijn goede gedrag toch maar met die jongen afspreken.

Ik kan nu wel een verhaal ophangen van dat het liefde op het eerste gezicht was maar dat zou gelogen zijn. In die onzin geloof ik toch niet. Wat ik wel kan vertellen is dat na bijna elf maanden ik op het punt sta om Zwolle achter me te laten en vertrek naar het mooie Groningen. Om samen te wonen met die ene jongen. M’n allerleukste Thomas.

Naast dat het hartstikke leuk is, is het ook wel spannend. Eens in de zoveel tijd gooi ik radicaal mijn hele leven om. Daar voel ik me goed bij. Ik kan niet een hele tijd vast zitten in hetzelfde. Dus. Ik verlaat na vier jaar Zwolle, ga in september beginnen met een nieuwe opleiding (geen fotografie of een ander creatief iets) en we zien wel waar het schip dit keer strand.

Ga ik nu weer bijna een jaar deze blog in de steek laten? Nee. Wat ik wel hiermee ga doen weet ik pas in januari. Het gaat anders worden. Maar in mijn hoofd ook veel leuker. Ik zie 't wel. 

comments powered by Disqus