KIM SNIJDERS

SUNSHINE MIXED WITH A LITTLE HURRICANE

Puur.

Ik zat laatst een make-up tutorial te kijken van een bekende beautyblogger. Niet dat ik er wat mee doe. Maar op de één of andere manier is het heel interessant om te kijken naar iemand die haar gezicht door middel van make-up zó anders maakt. Dat inspireerde mij tot een nieuwe serie. Puur. Hierin wil ik vrouwen fotograferen vol in de make-up en wanneer ze helemaal niets op hebben. Een heel leeg canvas. Dit omdat ik de kracht van make-up erg groot vind.

Zelf heb ik dat ook. Sinds een aantal maanden laat ik mijn lieve huisgenote los op mijn wenkbrauwen. Ze epileert ze en verft ze net iets donkerder. De eerste keer moest ik wennen maar nu ben ik om. Het staat zoveel mooier! Wanneer ik mijn ogen vol kladder met make-up lijkt het opeens alsof ik veel grotere ogen heb. Dat vind ik zelf mooi. Maar ook wanneer ik in het weekend wakker word en de deur niet uit hoef en dus geen make-up op heb vind ik mezelf prachtig. Het heeft voor mij zeker wel een meerwaarde maar het is niet dat ik zonder make-up de straat niet op durf.

Mijn eerste slachtoffer was een vriendin van me, en tevens klasgenote. Toen we samen de foto’s aan het bekijken waren zagen we pas echt hoe zo’n verschil make-up maakt. Ik ben voor deze serie nog op zoek naar vijf andere vrouwen. 

Lees je dit en denk je: verdorie, hier moet ik bij zijn! Stuur me dan een bericht. Via facebook, mail of desnoods via whatsapp. Het is gratis en je doet mij er een groot plezier mee. Overigens is het wel in Zwolle, in een studio op school.

comments powered by Disqus